Erna 56 en Mart 56 - Jan Bettgens: Relatie- en Gestalttherapie Den Bosch

Ga naar de inhoud

Erna 56 en Mart 56
Tja, wat doe je als het niet meer zo vlot loopt in je relatie , je elkaar niet meer begrijpt en je komt er met z'n tweeen niet meer uit. Dan ga je op zoek naar iemand die je kan helpen en zo kwamen we via internet uit bij Jan.

Tijdens het oriƫntatiegesprek konden we kennismaken met Jan en zijn werkwijze.
Wat ons aansprak is dat Jan duidelijk was en ruimte heeft voor ieder individueel en tegelijk aandacht heeft voor de dynamiek van de relatie.
Enige aarzeling was er wel, wordt het niet te soft of te zweverig. Soft was het soms maar niet zweverig, een goede mix van hoofd en buikgevoel, theorie op de flip-over en momenten om iets te doorvoelen.

We waren in de relatie in een symbiose terecht gekomen en met Jan zijn hulp zijn we weer een IK en JIJ kunnen worden en vandaar uit konden we ieder verantwoordelijk zijn voor de dynamiek in de relatie.

Communicatie is voor ons de sleutel. Jan heeft ons opnieuw leren luisteren naar elkaar, dat je de ander ook echt begrijpt.
Tijdens sessies konden ' oude ' pijnen naar boven komen en een plek krijgen door de veilige omgeving die Jan ons kon geven.

Door weer een IK en JIJ te zijn , is de relatie gezonder en liefdevoller geworden en zijn we dichter bij elkaar gekomen.

Jan bedankt voor je steun.

Terug naar de inhoud