Ton 49 - Jan Bettgens: Relatie- en Gestalttherapie Den Bosch

Ga naar de inhoud


Ton 49 jaar
"Ik ben naar je toe gekomen omdat mijn angsten en (fysieke) pijnen mijn leven steeds moeilijker maakten!


Vanaf die dag heb je mij handvatten gegeven om terug te keren naar mijn innerlijke ik. Ik was gevangen door angsten die gevormd waren door de gedachten  die in het verleden door mij gevormd waren

Je hebt me geleerd dat gelijkwaardigheid, vertrouwen  belangrijke punten zijn om eerlijk naar mezelf en naar anderen te kijken. Als ik nu terug kijk, bijna zonder angsten en pijn, heb je me geleerd dat aarden naar vertrouwen, vertrouwen naar verbinden de weg is om vrij in het leven te staan! Vrijheid te voelen in jezelf. Ook al is er de maatschappij met hun regels. Begin bij je eigen vrijheid dan zal vrijheid op je eigen manier voelbaar zijn.nJe hebt me geleerd te voelen, werken aan gelijkwaardigheid , loslaten van remmingen, regels in mijn hoofd!

Door deze weg met jou te bewandelen kan ik nu zien wie ik ben en wat ik wil van het leven! Ik voel me nu grotendeels vrij van remmingen innerlijke angsten. Ik heb geleerd om te leven vanuit mezelf! Ik ben er nog niet, maar ben hard op weg de verbinding te voelen met het leven!!"

Terug naar de inhoud