Monique 42 - Jan Bettgens: Relatie- en Gestalttherapie Den Bosch

Ga naar de inhoud

Monique 42 jaar
Na mij jaren lang niet happy gevoeld te hebben, niet weten wat hiervan werkelijk de oorzaak was, meerdere malen gepraat te hebben met een psycholoog, ben ik uiteindelijk op aanraden van vrienden, bij Jan terecht gekomen.  

Ik heb mij vanaf het begin op mijn gemak gevoeld bij Jan. In de loop van de sessies is dit al snel  overgegaan in volledig vertrouwen. Ik kon mijzelf zijn bij Jan, in al mijn kwetsbaarheid. Hij gaf mij het vertrouwen en de ervaring dat ik er mag zijn!

Een van de belangrijkste dingen die Jan mij heeft gegeven is “inzicht”. Inzicht in wat de oorzaak van mijn probleem was.  Jan kon daar soms heel confronterend in zijn, maar zette wel mij iedere keer aan het denken en dit zorgde ervoor dat ik steeds weer een stap verder kwam.
Dit inzicht is er niet alleen gekomen door te praten, maar juist door te laten voelen en te werken met mijn lichaam. Deze lichaamsgerichte therapie, wat voor mij echt nieuw was, heb ik als zeer prettig ervaren. Het leren luisteren naar mijn lichaam, naar de signalen die je lichaam geeft, wat hoort wel bij mij en wat niet, heeft mij meer opgeleverd dan alles gesprekken die ik met verschillende psychologen heb gehad.
Het was voor mij dan heel bijzonder om  te ervaren dat ik aan het einde van een sessie, energiek en vrolijk de deur uitging, terwijl ik zo niet was binnen gekomen.

Ik ben nu meer in contact met mijzelf, ervaar meer rust, energie en ben steeds beter in staat om vanuit mijzelf te leven!Terug naar de inhoud