Leon 38 - Jan Bettgens: Relatie- en Gestalttherapie Den Bosch

Ga naar de inhoud


Leon 38 jaar

Tijdens gezamenlijke sessies met mijn toenmalige vrouw kwamen verschillende persoonlijke onderwerpen voorbij. Na voor mij geslaagde relatietherapie besloot ik individueel deze onderwerpen bij Jan, beter gezegd, met Jan te behandelen.

Tijdens de sessies heb ik niet alleen geleerd waar ik naar op zoek was, die rust heb ik ook gevonden. Jan heeft mij op een buitengewoon prettige, persoonlijke en altijd professionele wijze begeleid. Geen lange praatsessies met een therapeut die je in sommige gevallen zelf kan 'sturen'. Ik ben meerdere malen verrast door onderwerpen die soms letterlijk uit mijn lijf geduwd werden en het positieve effect erna.
Vooral de gezamenlijke sessies met mijn vader hebben mij de rust gegeven waar ik naar op zoek was.

Daarnaast is het voor mij duidelijk geworden waarom ik depressief ben geweest en ook hoe ik dat kan voorkomen. Angst voor herhaling is hierdoor afgenomen.

Al met al ben ik zeer tevreden over Jan en de vorm van therapie die hij uitmuntend beheerst. De opbouw liet hij vanaf het begin volledig aansluiten op mijn behoeften en grenzen.
Ik ben Jan dankbaar voor het openen van mijn ogen en de steun en hulp om naar nare en mooie herinneringen te 'kijken' en ervan te leren.


Terug naar de inhoud